Ajsa

jobb, shopping, fika ...

Man hinner med en hel del...


Kom hem från jobbet för en halvtimma sedan, och nu är jag trött. Blev nämligen väckt av sötaste Rijalda klockan 8.00, då hon ringer mig på mobilen. Hon var barnvakt åt en så galet söt liten kille. Så det var jättetrevligt meeeen inte lika trevligt att gå upp så tidigt. Har även shoppat idag igen. Var även och fika samt shoppade med pappa efter jobbet igår. Det var jättetrevligt och MUMS vad goda chailatte de har på EspressoHouse. Hittade galet mycket fint igår när jag shoppade med pappsi,  så jag är jättenöjd med mina köp. Får visa bilder sen, när jag väl bär kläderna. <3 Alltså har de två senaste dagarna varit jättetrevliga. Oavsett om jag har jobbat båda dagarna har jag hunnit med så otroligt mycket ändå, men det beror på tidig uppstigning helt enkelt. Visar lite bilder imorgon för nu skall jag lägga mig. Upp tidigt imorgon igen för att dra iväg och jobba :)!


En liten annan trevlighet under dagen var att jag träffade en "gammal" klasskompis, och det var trevligt att se henne igen :)! Alltid lika glad den tjejen :)!Fika igår med världens bästa pappiiii <3 


XoXo Ajsanista


<3

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Ajsa Redzepi

ÅLDER:
KÖN: Tjej
LÄN: BORÅS
MEDLEM SEN: 2009-06-27
SENAST INLOGGAD: 2014-09-22 13:09

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

div>